Carrièrefasen (auteur: Allan Torben-Nielsen) ISBN 978-94-91364-01-3

Allan Torben-Nielsen:

Leeftijd, succes en carrière.

Een vierjarige die in Sinterklaas gelooft, vinden we schattig; wanneer een twaalfjarige in Sinterklaas gelooft stellen we ons vragen. Hetzelfde gedrag, dezelfde Sinterklaas. Alleen de leeftijd verschilt. En daarmee de waardering van de omgeving.

Zo is het ook met de carrières: het gedrag waarmee u destijds als prille twintiger succes oogstte, biedt geen garantie meer voor succes vandaag, en net zo min is het gedrag dat u vandaag succes brengt een waarborg voor de rijpe vijftiger. Verandering is de norm. In de comfortzone blijven is de grote valkuil. Succes is bewegen en het heft in eigen hand nemen.

In welke fase van uw carrière u zich ook bevindt, vooraan, achteraan of ergens in het midden: de herkenbare situaties in dit boekje leren u welk gedrag u vandaag succesvol maakt.

Bestellen en prijs:

€ 19,95 per stuk, inclusief 6% BTW.
Dit boek is te bestellen via het contactformulier. Powerteam Publishing neemt de verzendkosten (in Nederland) voor haar rekening.

Voor meer informatie of vragen over deze uitgave kunt u contact met ons opnemen of mailen naar info@powerteam-publishing.nl.